REVIEWS

Wat hebben klanten over Bad Influence te zeggen?

 

 

Rating: 4.625 sterren
8 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Piet
3 dagen geleden

Ik heb mijn eerste tattoo bij haar laten zetten, het is heel goed bevallen. Vriendelijk bedankt!

Sheila Van den eijnde
2 maanden geleden

Geweldig goed is ze 👌👌👌super blij met mijn tattoo. Ook voor de volgende weer na haar. Je hoeft maar een idee te geven en zij werkt het perfect uit. Secuur strak en perfect komt het erop.

Nanique van belkom
2 maanden geleden

Deze gezellige warme humoristische vrouw, heeft mijn arm gefixt na een oplichter! Zij nam het over en gaf mijn sleeve weer levendige kleuren en een oppepper. Zo goed bevallen daarna nog 3 andere laten zetten bij haar. Altijd gezellig en vooral belangrijk, geen air.. rare spanningen of stiltes, die bij vele artiesten is omdat ze stoer willen uitblinken! 🤮… als ik geld had liet ik mijn arm helemaal afmaken en vol zetten, secuur en prachtig werk, ben je ergens niet helemaal tevreden over, fixt ze het ook! ooit misschien maar dan zeker bij haar, nooit meer een ander!

Jamie van de Ven
2 maanden geleden

Vorig jaar oktober mijn tattoo laten zetten door Natasja en krijg er nog steeds complimenten over. Ze denkt met je mee over het ontwerp en geeft passend advies. Ben zo blij met mijn tattoo! Voor een volgende ga ik zeker terug.

Priscilla boin
2 maanden geleden

Wauw! Wat ben ik super trots op mijn tatoeage's van Natasja! Ze denkt met je mee en tekend alles voor je uit. Vaak nog mooier dan je zelf had kunnen bedenken! Ze tekent en tatoeëert zo mooi. Nergens meer anders heen! Je bent het beste bij haar!

Marlies
2 maanden geleden

Ik heb een aantal weken geleden een eigen ontwerp van Natasja laten zetten. Super relaxte shop, fijne omgeving. Ik ben zo giga blij met mijn tattoo en krijg er zo veel toffe reacties op! Het is een heel stuk rijden voor mij, maar ik kom heel graag terug voor de kwaliteit die Natasja levert.

Denise
2 maanden geleden

Ik was op zoek naar een vrouwlijke tattooerder en zo kwam ik bij Nastasja. Ze geeft goede informatie over de prijzen en ze zet echt mooie tatoeages. Ik heb dankzij haar een hele mooie tattoo op mijn heup. Heel erg blij mee!

Jonina
2 maanden geleden

Vandaag geweest om drie tattoos te laten zetten. Super fijne sfeer, er wordt echt naar je geluisterd en meegedacht. Kei tevreden! Keep up the good work 🥰

Yolanda
2 maanden geleden

Ben al meer als een jaar super tevreden aan gaan voor mijn arm. Ze doet precies wat je wilt en luisterd naar je, geeft goed advies! Natasja ik vind je een toppertje ❤
En blijf komen!!

Joske Betting
2 maanden geleden

Inmiddels 3 tatoeages laten zetten door Natasja. Ik ben er zeer tevreden over. Als je met iets bestaans komt, maakt ze er een mooi eigen ontwerp van. Er zullen er nog wel een paar volgen.

Elke Peters
6 maanden geleden

Tattoo laten ontwerpen, tattoo laten opknappem, piercing laten zetten. Allemaal top gedaan! Super ontspannen sfeer, heel open en relaxed. Ik zal er zeker in de toekomst meer komen.

Loes
6 maanden geleden

Piercing & tattoo laten zetten, super tevreden!
Je word erg fijn geholpen, en er hangt een fijne sfeer!

Marleen
6 maanden geleden

Ik heb meerdere tattoo’s bij door Natasja laten zetten. Ze neemt de tijd voor je en ik voel me altijd super comfortabel. Ze kijkt graag met je naar mogelijkheden en geeft eerlijk advies. Ik rij elke keer met alle plezier een groot stuk, want ze is een topper!😘

Wendy de Bresser
6 maanden geleden

Ik heb nu twee tattoos door deze topper laten zetten, tattoo nummer 3 staat over 2 weken gepland.
Natasja neemt de tijd voor je en zorgt voor een gezellige, relaxte sfeer.
Ze werkt je ideeën tot in de puntjes uit, of het een kleine of grote tattoo is maakt niet uit.

Ik ga nergens anders meer naar toe!!!

Nicole Rausch
6 maanden geleden

Mooie shop en er hangt een gezellig sfeer. Natasja neemt voor elke klant ruim de tijd en staat voor alles open. De ideeën voor tatoeages kunnen niet gek genoeg zijn en worden tot in de puntjes uitgewerkt. Door klantvriendelijkheid, creativiteit en haar harde werk heeft ze een groot klantenbestand kunnen opbouwen. Ook voor de nazorg kun je altijd bij haar terecht.

Nanique
6 maanden geleden

Topper, in opknappen, ontwerpen en zetten!

Kelly Laarakkers
6 maanden geleden

Ik ben al bij meerdere tattooshops geweest maar deze is echt WAUW en SUPER!
Ben heel erg tevreden met de tattoo en ze geeft goed advies en helpt waar het bij nodig is, vind het ook erg gezellig in de shop🤗

Swanneke Osenga
6 maanden geleden

Ik heb al bij veel shops ervaring (piercing en tattoos) maar dit is de enige shop waar ik ben blijven hangen en dus weer naar terug ben gegaan! Netjes, schoon, fijne communicatie en vooral aandacht voor wat jij wil of dat nou klein of groot is!

Ruby
6 maanden geleden

De beste!!! Al meerdere piercings laten zetten door deze kundige dame! Altijd goed advies, hulp indien nodig, mooie sierraden, gezellig & super hygiënisch ✅

Ik zelf woonde in Rotterdam (nu Winterswijk) en reed met liefde die kant op. Ga ik sowieso binnekort weer doen!

Ga zo door!!

Anke
6 maanden geleden

Super goede ervaring gehad. Eerst een kleintje laten zetten, maar grotere komt nog hoor 😅