OVER MIJ

 

Ik ben Natasja, 36 jaar, gelukkig getrouwd en moeder van 3 kinderen. 

Ik ben geen geboren artiest maar heb wel altijd interesse gehad in dingen die ´niet standaard` waren. Ik ben op jonge leeftijd in aanraking gekomen met tattoo's en piercings en was dan ook blij toen ik op 18 jarige leeftijd de kans kreeg om te leren piercen. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan en later heb ik me ook meer verdiept in opleidingen en seminars volgen om nog meer kennis op te doen.

In 2017 kreeg ik de kans om te leren tatoeëren, omdat ik weet dat niet iedereen die kans krijgt heb ik dit aanbod met beide handen aangenomen. 

 

In 2018 was ik zover om echt te gaan tatoeëren en heb ik mijn m'n als eerste slachtoffer mogen gebruiken.

 

 

Op dit moment heb ik een eigen zaak in Heeze, heb ik een geweldig klanten bestand en groei ik nog volop. Ik geniet nog steeds van elke tattoo en piercing die ik zet en ik weet zeker dat er nog een mooie toekomst voor me ligt.

 

Ik  maak voor elke tattoo klant een eigen design, bespreek duidelijk wat de piercing wensen zijn nu en in de toekomst en je mag altijd contact met me opnemen voor vragen of opmerkingen. Hoewel ik graag met kleuren werk ben ik zeker een all-round artiest en ik ga ook niet snel een project uit de weg. 

 

Als je nog vragen hebt of je wilt graag eens een design bespreken mag je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via mail of social media ❤️